DIN SIKKERHED FOR ET FLOT RESULTAT

Tømrermester Torben Weber har i flere år været godkendt LindabTopline expert.

Kombinationen af LindabTopline Expertens faglige kunnen, hans produktkendskab og det stålstærke LindabTopline tag er din sikkerhed for en kvalitetstagløsning helt ned i den mindste detalje. Alle LindabTopline Experter har været gennem et omfattende uddannelsesprogram hos Lindab Profil. De ved derfor, hvordan LindabTopline taget skal monteres. Det giver dig sikkerhed for en flot og holdbar tagløsning.
Kontakt din lokale LindabTopline Expert når du skal bruge en stålstærk tagløsning i forbindelse med enten nybyggeri eller renovering.

Et nyt smukt tag behøver ikke være en umulig drøm. LindabTopline kan lægges oven på det gamle tag – enkelt, hurtigt og med gratis undertag.

Et nyt tag løfter hele husets udseende og er en investering for livet. Er det gamle tag f.eks. af cementbølgeplader, skifer eller tagpap kan du montere et nyt ståltag direkte oven på det gamle. Du slipper derfor for at få lavet ny tagkonstruktion og for at skulle bortskaffe det gamle tag, der nu fungerer som gratis undertag.

Billeder af Lindab-tag klik her  Lindabs hjemmeside klik her Klik her for at se Lindabs Topline brochure